Masterclass Neurotransmitters

Deze 3-daagse Masterclass staat geheel in het teken van de vier primaire neurotransmitters Dopamine, Acetylcholine, GABA en Serotonine. Neurotransmitters spelen een belangrijke rol bij de interne communicatie tussen de zenuwcellen in de hersenen en darmen en de rest van het lichaam. Meer informatie

Masterclass Nutrigenomics

Tijdens deze 3-daagse Masterclass word je opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit DNA rapporten te koppelen aan het klachtenbeeld van de cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's. Meer informatie.


Masterclass Microbioom

Het bewijs voor de interactie tussen diverse fysiologische systemen van het menselijk lichaam en een ‘gezond microbioom’ is onmiskenbaar. De kennis en inzichten omtrent het microbioom evolueren in hoog tempo. Er is nauwelijks een fysiologisch proces te vinden wat geen metabole invloed ondervindt van het microbioom, variërend van het cardiovasculaire- tot het endocriene systeem, van het immuunsysteem tot aan groeifactoren voor het ontwikkelende brein. Meer informatie.
Inschrijven

Inschrijven  kan hier 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons privacybeleid.

×