Bijscholingen

Deze bijscholingen zijn bedoeld voor alle behandelaars en praktijkhouders met een (para)medische opleiding: Artsen, Verpleegkundigen, Psychologen, Fysiotherapeuten, Sportinstructeurs, Mental coaches, Trainers, Neurofeedbackers, Osteopaten, Mesologen, PNI-therapeuten en Natuurgeneeskundigen. De module is dus geschikt voor alle enthousiaste beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg, die op zoek zijn naar meer inzicht in en begrip van de vele niveaus van het menselijk functioneren.

Praktijkdag Nutrigenomics "Advanced"

Tijdens deze praktijktraining word je als GeneCoach Professional
verder opgeleid om de volledige genetische interpretaties uit het Personal DNA Rapport te koppelen aan het klachtenbeeld van de
cliënt, verder uit te werken en te vertalen naar epigenetische herstelprogramma's. 

Meer informatie


Biochemie & spiritualiteit

Vandaag de dag zoeken veel mensen naar zingeving en diepgang in hun leven.

Persoonlijke groei en bewust in het leven staan, de stress en emotionele stormen van het leven weerstaan, terwijl we worden geconfronteerd met een grote hoeveelheid aan prikkels en afleidingen, is vaak een behoorlijke uitdaging.

Spiritualiteit is niet per definitie iets religieus. Het is eenvoudigweg een belangrijk onderdeel van het menselijk bestaan.

meer informatie

Van labonderzoek naar therapieplan

Laboratoriumonderzoek kan worden ingezet om onderzoek te laten doen naar een bepaalde factor, functie, tekort of pathway.  

Meer informatie
Inschrijven

Inschrijven  kan hier 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website beter werkt. Lees meer hierover in ons privacybeleid.

×